bitloos paardrijden petra mensink PMC bitloos hoofdstel cursus les

Bitloos Paardrijden

Kennisbank - Online Academy - Webshop PMC bitloos


Overstappen van bit naar bitloos

Waarom zou je bitloos gaan rijden? Dat is voor iedereen verschillend. De één wil overstappen vanwege medische problemen bij het paard, de ander omdat het paard zichtbaar last heeft van het bit. De meeste ruiters willen vanuit hun gevoel en hun relatie met hun paard geen ijzer meer in de mond van hun paard gebruiken.

Je kunt jezelf de vraag te stellen hoe je verder wilt met je paard en welke relatie je met hem of haar wilt. Hoort ijzer in de mond van je paard daar in thuis? Of weet je diep van binnen ook wel dat dat geen pretje is voor je paard. En wil je véel liever in vertrouwen, rust en ontspanning samen als een hecht team plezier hebben in het rijden. Want dat kan, met ieder paard. En iedere ruiter kan het leren.

Het goede nieuws is dat ik ALLE tools, informatie, advisering en begeleiding voor je heb waarmee je straks heerlijk zorgeloos bitloos gaat genieten!

Ga naar de webshop voor de meest zachte & comfortabele bitloze hoofdstellen voor je paard, namelijk de PMC bitloos lijn.
In de Online Academy vind je alle mogelijkheden om je bitloze pad te beginnen en te vervolgen.
Wil je meer kennis, inzichten en handreikingen, bestel en lees dan mijn E-book Zorgeloos Bitloos.

Wat kun je nu meteen doen

Wil je beginnen met bitloos paardrijden en heb je allerlei vragen, twijfels en zorgen over de rem, het stuur en controle? En wil je graag zonder bit heerlijk ontspannen en in wederzijds vertrouwen genieten van jullie buitenritten? Maak dan een goede start met de Bitloos Paardrijden starterskit! Klik op de button en ontdek hoe jij de beste start kunt maken en jouw paard nooit meer een bit in hoeft!
bitloos

bitloos zonder bit rijden paard overstap bitloos

Met bitloze groet,
Petra Mensink