bitloos paardrijden pmc petra mensink zonder bit hoofdstel

Webshop Bitloos Paardrijden

PMC hoofdstellen - Online Academy - Keuze maken


PMC Terreno - de meest zachte & comfortabele kaptoom voor je paard

De PMC kaptoom Terreno is de meest zachte & comfortabele kaptoom die verkrijgbaar is. Dankzij de juiste maatvoering & pasvorm en de zacht gepadded onderdelen voelt het paard zich heerlijk ontspannen, waardoor jullie samen in rust en vertrouwen volop kunnen genieten van het rijden en trainen.

Er zit dan ook géén ijzer of ander hard materiaal in de neusriem en géén bungelende, klapperende en rinkelende ringen op de neus, maar vastgestikte D-ringen die mooi stil en stabiel op de zachte neusriem liggen. De neusriem en het kopstuk zijn zacht onderlegd.

De Terreno heeft een zachte inwerking, een optimale pasvorm en een stabiele ligging.
Twijfel je over de juiste maat voor je paard of zit je paard vaak tussen twee maten in? Bestel dan de maat die je paard meestal heeft en vul bij je bestelling onder 'Eventuele toelichting' de lengte van de neusomvang in. Hoe je de neusomvang van je paard kunt opmeten, leg ik hier uit.

Terreno

Terreno kaptoom PMC vriendelijke zachte brede neusriem

De kaptoom Terreno heeft 3 of 5 D-ringen op de brede en zacht gepadded neusriem en een kaakriem. De gespen liggen aan weerszijden comfortabel op de wangen en de bakstukken op ruime afstand van de ogen.
Een prachtige, luxe kaptoom van soepel en zacht kwaliteitsleder.

Ga naar de Fotopagina Terreno voor reviews en foto's.

Verkrijgbaar in zwart leder in de maten S, M en EL (met zilverkleur beslag) en in bruin leder in de maten M en EL (met goudkleur beslag).

Prijs: € 99,90.

PMC bitloos hoofdstel kaptoom multibridle

Betaling via Ideal, Bancontact of Overboeking. Nadat je betaling is ontvangen, wordt je bestelling verzonden. Veilig, makkelijk en snel!


Terreno neusriem

Terreno kaptoom PMC vriendelijke zachte brede neusriem

De neusriem van de Terreno die je aan ieder regulier bithoofdstel kunt bevestigen door het bit te vervangen door de Terreno neusriem. Met 3 of 5 D-ringen op de brede en zacht gepadded neusriem. Een prachtige, luxe kaptoom neusriem van soepel en zacht kwaliteitsleder.

Ga naar de Fotopagina Terreno voor reviews en foto's van de complete kaptoom.

Verkrijgbaar in zwart leder in de maten S, M en EL (met zilverkleur beslag) en in bruin leder in de maten M, L en EL (met goudkleur beslag).

Prijs: € 59,90.

PMC bitloos hoofdstel kaptoom multibridle

Betaling via Ideal, Bancontact of Overboeking. Nadat je betaling is ontvangen, wordt je bestelling verzonden. Veilig, makkelijk en snel!


De Terreno wordt ook vaak voor het rijden gebruikt. De één bevestigt de teugels aan de O-ringen, de ander doet ze aan de buitenste D-ringen, net wat het prettigst werkt voor het paard.

Combinatie hoofdstellen
Wil je de kaptoom graag in combinatie met de sidepull en/of kaakgekruist voor het rijden, kies dan voor één van de 3 PMC multibridles Fiaterre, Volta of Crodola.

PMC multibridle combinatiehoofdstel