bitloos paardrijden pmc petra mensink zonder bit hoofdstel

Webshop Bitloos Paardrijden

PMC hoofdstellen - Online Academy - Keuze maken


Fotopagina PMC vegan hoofdstellen

Wil je weten wat onze klanten van de vegan PMC hoofdstellen vinden en hoe de pasvorm bij hun paarden is? Lees en bekijk dan deze pagina.


sidepull PMC Fianco

Isabella: Ik ben heel blij met de Fianco vegan! Ziet er super uit en is lekker zacht. Mijn merrie schudt snel met haar hoofd, daarom zocht ik naar een hoofdstel die zacht was en zonder teveel riempjes. De Fianco bevalt echt super goed, geen geschud en ondanks geen keelriem schuift deze niet in haar ogen. Echt top, bedankt!


sidepull PMC Fianco

Liesbet: We hebben vandaag de vegan Fianco aangekregen. We zijn meteen gaan passen. Mij dochter (10) heeft net even gereden en je zag meteen dat de communicatie goed zat. Zowel in de piste als buiten.


sidepull PMC Fianco

Gabrielle: Wat een prachtige kleur hoofdstel en mooi materiaal!


sidepull PMC Lato vegan

Esther: Ons bevalt de Lato zeer goed. Hij is erg mooi en onze haflinger reageert er super goed op. We zijn er al een paar keer mee het bos in geweest. Super blij mee!


sidepull PMC Fianco vegan

Hannah: Ik heb je vegan sidepull Fianco nu ruim een maand en super blij mee!


PMC multibridle vegan

Miranda: Ik ben heel erg blij ik dat ik de Fiaterre heb aangeschaft. Met zijn brede voorhoofd blijft deze veel beter zitten dan de rambo micklem, dat hoofdstel schoof en kwam erg dicht bij zijn ogen. Bedankt voor de goede service en wij gaan nog vele jaren plezier hebben van het hoofdstel!


PMC multibridle vegan

Sabrina: Vandaag mijn vegan Fiaterre binnen gekregen. Heb hem gekocht voor mijn Arabische merrie maar voor sporadisch te wennen past hij mijn Konik ook. Ben er heel blij mee, prachtig dat hij maar 1 riem om het hoofd heeft. Eenvoudig en zacht!
Noot: Sabrina heeft de kaakriem van de Fiaterre af gehaald. De kaakriem kan er ook weer op.


sidepull PMC Fianco

Conja: Ginger keurt het Fianco hoofdstel goed ;). Gin is een 24-jarige ruin.


kruislings PMC Croce

Mariette: Mijn Tennessee Walker met jouw hoofdstel Croce.


sidepull PMC Fianco

Ritte: Ik ben heel tevreden over het hoofdstel. Ik rij nog beperkt op haar omdat ze pas net 5 is maar ze accepteert het hoofdstel prima en is heel relaxed als we samen rijden.


sidepull PMC Fianco

Nina: Allereerst wil ik graag zeggen dat mijn paard en ik super tevreden zijn over het hoofdstel! Wij werken met consent cues, waardoor hij aan mag geven of hij oefeningen of dus tuig fijn vindt. De Fianco is goed geslaagd voor ons! Hij stak er twee keer achter elkaar zelf zijn neusje in! De kwaliteit is ook heel mooi en de neusriem fijn stevig. We zijn alsnog heel tevreden over het hoofdstel.