Bitloos Paardrijden

     bitloos rijden paardrijden zonder bit
Met je paard genieten in vertrouwen, rust en ontspanning,
in zachtheid en harmonie

Contact

bitloos paardrijden

Bedankt voor je interesse om contact met me op te nemen!
Ik ben Petra Mensink, eigenaar van Bitloos Paardrijden en de PMC bitloos lijn, en auteur van het boek Zorgeloos bitloos.
Op deze pagina vind je de contactmogelijkheden.
Lees hier meer over mij.

Contactmogelijkheden

bitloos hoofdstel testen kopen les

Wanneer je een algemene vraag hebt, lees dan onderstaande verwijzingen.

Kom je er niet uit en wil je graag met me overleggen?

Neem dan contact met me op! Dan kijken we samen naar wat je graag wilt, wat daar voor nodig is en waar jij en je paard mee geholpen zullen zijn.
Ik bied je de helpende hand en denk graag met je mee tijdens een vrijblijvend 20 minuten advies call, via de telefoon/whatsapp of een online gesprek. Klik hier of op onderstaande button, of stuur een mail naar petra@bitloospaardrijden.info) als je liever via de email contact met me opneemt.

zonder bit rijden les

Privacyverklaring

De privacyverklaring vind je hier.

Gratis Inzichtenboekje

Voel jij je verantwoordelijk voor het welzijn van je paard, zet jij je paard op de eerste plaats en wil je het anders met je paard dan zoals het traditioneel nog steeds gangbaar is?
En wil je blijven leren, ontdekken en verbeteren, zodat je in diep vertrouwen en verbinding kunt groeien en bitloos rijden met je paard?
Vraag dan mijn gratis Inzichtenboekje aan door hier of op onderstaande button te klikken. Nadat je je aanvraag bevestigd hebt, ontvang je mijn Inzichtenboekje meteen in je mailbox!

bitloos kennis advies hulp les

naar het aanbod