Bitloos Paardrijden

PMC bitloos hoofdstellen, Online Academy,
consulten & testservices

Bitloos in de praktijk

bitloos zonder bit rijden paard overstap bitloos

Als je met het bitloos rijden wilt beginnen, het bitloos rijden wilt verbeteren en verfijnen, de relatie met je paard wilt verdiepen en versterken, verschillende bitloos systemen en zachte hoofdstellen wilt testen met je paard en/of als je jezelf als ruiter wilt ontwikkelen, dan vind je hier de mogelijkheden!

Bitloos adressen

Als je op zoek bent naar een bitloze manege, lesgever, buitenrit, kinderlessen of menlessen, kijk dan op deze bitloze adressenlijst.

Kom je er niet uit?

Wil je voortaan zacht en vriendelijk bitloos rijden met je paard? Meer verbinding, rust en ontspanning en samen heerlijk kunnen genieten van het rijden?
Weet je niet hoe en waarmee je kunt beginnen?
Neem dan contact met me op! Dan kijken we samen naar wat je graag wilt, wat daar voor nodig is en waar jij en je paard mee geholpen zullen zijn.

Ik denk graag met je mee tijdens een vrijblijvend 20 minuten advies call, via de telefoon/whatsapp of een online gesprek. Klik hier of op onderstaande button, of stuur een mail naar petra@bitloospaardrijden.info) als je liever via de email contact met me opneemt.

zonder bit rijden les

Gratis Inzichtenboekje

Voel jij je verantwoordelijk voor het welzijn van je paard, zet jij je paard op de eerste plaats en wil je het anders met je paard dan zoals het traditioneel nog steeds gangbaar is?
En wil je blijven leren, ontdekken en verbeteren, zodat je in diep vertrouwen en verbinding kunt groeien en bitloos rijden met je paard?
Vraag dan mijn gratis Inzichtenboekje aan door hier of op onderstaande button te klikken. Nadat je je aanvraag bevestigd hebt, ontvang je mijn Inzichtenboekje meteen in je mailbox!

bitloos kennis advies hulp les

naar het aanbod