Bitloos Paardrijden

     bitloos rijden paardrijden zonder bit
Met je paard genieten in vertrouwen, rust en ontspanning,
in zachtheid en harmonie

Bitloos mennen - instructeurs en begeleiders

Op deze pagina vind je adressen waar je terecht kunt voor bitloos menles.

Eltjo Kamminga

Geeft les aan bitloze ruiters en menners. Beschikbaar bij de menner op lokatie in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Geeft ook les bij de menverenigingen M.V. Winnetou in Ulrum en M.V. Borgmerenruiters lokatie Schildwolde.
Email: ekamminga@live.nl


Karin van Koppen

Geen instructeur, heeft zelf een Fellpony en Shire bitloos beleerd voor de kar. In alle rust met eerst voornamelijk grondwerk en vandaaruit verder. Wil anderen graag helpen bij het bitloos mennen. Regio Zonnemaire, Schouwen Duiveland.
Email: paardenreflectie@outlook.com


Theo van der velden

ORUN Meninstructeur, mencursussen in de Brabantse Kempen. Menles, verbetering van het span en het betuigen van het paard. Ook les op eigen locatie mogelijk mits de afstand redelijk is vanaf Bladel, Zuidoost Brabant.
Website: www.mencursus.nl
Email: info@mencursus.nl


Anke Spronk

Dressuurmenjury, zelf ZZ niveau. Geeft les zowel met eigen aanspanning (in Havert-Selfkant) als op locatie bij mensen met eigen pony/paard. Tevens begeleiding in het beleren voor de koets. Werkgebied NL, DL en BE.
Email: immetjeshoeve@gmail.com


Bregje Heijman

bitloos

Vriend op Hoeven - Bregje Heijman

Veilig bitloos mennen met een paard van Vriend op Hoeven. Daarnaast begeleiding naar bitloos mennen of beleren op locatie.
vriendophoeven.nl - Groenekan


Gratis Inzichtenboekje

bitloos kennis advies hulp les

Voel jij je verantwoordelijk voor het welzijn van je paard, zet jij je paard op de eerste plaats en wil je het anders met je paard dan zoals het traditioneel nog steeds gangbaar is?
En wil je blijven leren, ontdekken en verbeteren, zodat je in diep vertrouwen en verbinding kunt groeien en bitloos rijden met je paard?
Vraag dan mijn gratis Inzichtenboekje aan door hier of op het boekje te klikken. Nadat je je aanvraag bevestigd hebt, ontvang je mijn Inzichtenboekje meteen in je mailbox!

Klik op onderstaande button als je meer wilt weten over het rijden zonder bit.

zonder bit rijden les overstappen bitloos hoofdstel