Bitloos Paardrijden

Kennisbank - Online Academy - Webshop PMC

Bitloos mennen - instructeurs en begeleiders

Op deze pagina vind je adressen waar je terecht kunt voor bitloos menles.

Eltjo Kamminga

Geeft les aan bitloze ruiters en menners. Beschikbaar bij de menner op lokatie in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Geeft ook les bij de menverenigingen M.V. Winnetou in Ulrum en M.V. Borgmerenruiters lokatie Schildwolde.
Email: ekamminga@live.nl 


Karin van Koppen

Geen instructeur, heeft zelf een Fellpony en Shire bitloos beleerd voor de kar. In alle rust met eerst voornamelijk grondwerk en vandaaruit verder. Wil anderen graag helpen bij het bitloos mennen. Regio Zonnemaire, Schouwen Duiveland.
Email: paardenreflectie@outlook.com


Theo van der velden

ORUN Meninstructeur, mencursussen in de Brabantse Kempen. Menles, verbetering van het span en het betuigen van het paard. Ook les op eigen locatie mogelijk mits de afstand redelijk is vanaf Bladel, Zuidoost Brabant.
Website: www.mencursus.nl
Email: info@mencursus.nl


Anke Spronk

Dressuurmenjury, zelf ZZ niveau. Geeft les zowel met eigen aanspanning (in Havert-Selfkant) als op locatie bij mensen met eigen pony/paard. Tevens begeleiding in het beleren voor de koets. Werkgebied NL, DL en BE.
Email: immetjeshoeve@gmail.com


Bregje Heijman

Geen instructeur met menbewijs, wel zelf drie pony's bitloos voor de kar beleerd en helpt anderen hier ook mee. Stelt altijd de connectie met het paard voorop. Nooit iets doen waar het paard niet klaar voor is, of dat nu voor de kar is of in een andere situatie. Op die manier is het allemaal veilig bitloos, alleen duurt de training vaak wel langer dan 'normaal'. Het draait allemaal om wederzijds vertrouwen. Werkgebied regio Utrecht - Groenekan; voor meerdere lessen ook verder weg.
Email: vriendophoeven@gmail.com.


Gratis Inzichtenboekje

Voel jij je verantwoordelijk voor het welzijn van je paard, zet jij je paard op de eerste plaats en wil je het anders met je paard dan zoals het traditioneel nog steeds gangbaar is?
En wil je blijven leren, ontdekken en verbeteren, zodat je in diep vertrouwen en verbinding kunt groeien en bitloos rijden met je paard?
Vraag dan mijn gratis Inzichtenboekje aan door hier of op onderstaande button te klikken. Nadat je je aanvraag bevestigd hebt, ontvang je mijn Inzichtenboekje meteen in je mailbox!

bitloos kennis advies hulp les

naar het aanbod