bitloos paardrijden petra mensink PMC bitloos hoofdstel cursus les

Bitloos Paardrijden

Kennisbank - Online Academy - Webshop PMC


Bitloos mennen - instructeurs en begeleiders

Op deze pagina vind je adressen waar je terecht kunt voor bitloos menles.
Deze personen zijn - m.u.v. Bregje Heijman - geen 100% bitloos instructeurs. Toch staan ze op deze lijst, omdat ze jou wel bitloos kunnen en willen helpen en zij de enigen zijn waar je voor bitloos menles terecht kunt.

Wil je meer info over bitloos mennen, neem dan contact op met één van onderstaande adressen.

Vriend op Hoeven - Bregje Heijman

Veilig bitloos mennen met een paard van Vriend op Hoeven. Daarnaast begeleiding naar bitloos mennen of beleren op locatie.
Website: vriendophoeven.nl


Eltjo Kamminga

Geeft les aan bitloze ruiters en menners. Beschikbaar bij de menner op lokatie in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Geeft ook les bij de menverenigingen M.V. Winnetou in Ulrum en M.V. Borgmerenruiters lokatie Schildwolde.
Email: ekamminga@live.nl 


Theo van der velden

ORUN Meninstructeur, mencursussen in de Brabantse Kempen. Menles, verbetering van het span en het betuigen van het paard. Ook les op eigen locatie mogelijk mits de afstand redelijk is vanaf Bladel, Zuidoost Brabant.
Website: www.mencursus.nl
Email: info@mencursus.nl


Anke Spronk

Dressuurmenjury, zelf ZZ niveau. Geeft les zowel met eigen aanspanning (in Havert-Selfkant) als op locatie bij mensen met eigen pony/paard. Tevens begeleiding in het beleren voor de koets. Werkgebied NL, DL en BE.
Email: immetjeshoeve@gmail.com


Wil je beginnen met bitloos paardrijden en heb je twijfels over de rem, het stuur en controle? En wil je graag zonder bit heerlijk ontspannen in wederzijds vertrouwen samen genieten? Maak dan de allerbeste start met de Bitloos Paardrijden starterskit! Klik op de button en ontdek hoe jij de beste start kunt maken en jouw paard nooit meer een bit in hoeft.
bitloos
Rijd je al bitloos en wil je jezelf ontwikkelen en verbeteren als ruiter en partner van je paard? Wil je graag meer kennis, inzichten en inspiratie, omdat je weet dat je immers nooit uitgeleerd bent? Ga dan aan de slag met de Bitloos Paardrijden verdiepingskit om je bitloze pad te vervolgen! Klik op de button en neem de volgende stap in het bitloos paardrijden.
bitloos