Bitloos Paardrijden

kennisbank - educatie - webshop

Gratis inspiratie, downloads en video's

Of je nu bitloos rijdt, of overweegt om bitloos te gaan rijden, je kunt altijd nieuwe kennis, inzichten en inspiratie gebruiken. Hier vind je de mogelijkheden. Ze zijn gratis!

Video serie 'Geen uitstel meer'

Deze video serie is voor jou als je graag bitloos wilt rijden, maar nog steeds twijfelt en het niet goed aandurft. Of als je wel bitloos in de rijbak rijdt, maar nog niet zonder bit of hackamore op buitenrit durft. Terwijl je toch het allerliefst in het volste vertrouwen heerlijk met je paard wilt genieten en ontspannen, zonder metaal in de mond van je paard.
Je ontvangt 4 video's met opdrachten die jou inzichten en bewustwording geven, zodat je daarmee de volgende stap kunt gaan zetten.

Vraag de video's nu aan. Na je aanmelding kun je meteen beginnen!

Meld je hier aan voor de gratis video serie
 
Geef hier toestemming dat ik jouw emailadres mag gebruiken om jou de video's en overige interessante info over bitloos paardrijden toe te sturen:
    

bitloos paardrijden challengeDe 20 beste tips om bitloos te (blijven) rijden met je paard

Overweeg je de overstap naar bitloos, wil je het bitloos rijden verbeteren, een harmonieuze samenwerking met je paard en in vol vertrouwen samen bitloos op buitenrit?
Ik geef je mijn 20 beste tips in een pdf en in een video.
Vraag ze nu meteen aan, ze zijn gratis!

Vraag hier de gratis 20 beste tips aan
  
   
Geef hier toestemming dat ik jouw emailadres mag gebruiken om jou de 20 tips en overige interessante info over bitloos paardrijden toe te sturen:


PMC gratis bitloze tipsBlogs, artikelen, inspiratie en nieuws

Ontvang je graag wekelijks een nieuw blog, artikel, inspiratie en nieuws op het gebied van bitloos paardrijden? Zodat je op de hoogte blijft van kennis, weetjes en ontwikkelingen?
Laat dan hier je emailadres achter en je ontvangt ze automatisch in je mailbox!

Vraag hier de inspiratiemails aan
 

bitloos rijden hoofdstel

terug naar boven