Bitloos Paardrijden

kennisbank - educatie - webshop

Inspiratie, downloads en video's

Of je nu bitloos rijdt, of je overweegt bitloos te gaan rijden, of je twijfelt aan de pasvorm van je zadel, dan kun je altijd nieuwe kennis, inzichten en inspiratie gebruiken. Hier vind je de mogelijkheden. Ze zijn gratis!

De 20 beste tips om bitloos te (blijven) rijden met je paard

Overweeg je de overstap naar bitloos, wil je het bitloos rijden verbeteren, een harmonieuze samenwerking met je paard en in vol vertrouwen samen bitloos op buitenrit?
Ik geef je mijn 20 beste tips in een pdf en in een video.
Vraag ze nu meteen aan, ze zijn gratis!

Vraag hier de gratis 20 beste tips aan
  
   
Geef hier toestemming dat ik jouw emailadres mag gebruiken om jou de 20 tips en overige inspirerende info toe te sturen.


PMC gratis bitloze tipsDe 20 meest voorkomende misstappen bij aanschaf van een zadel

Bij de aanschaf van een zadel gaat er nogal eens wat mis. Dit zijn over het algemeen misstappen waar je als paardenliefhebber vaak niet eens bij stilstaat. Ze veroorzaken onnodig leed voor het paard, onnodige frustraties voor de ruiter en onnodig onbegrip en miscommunicatie tussen beide. Omdat iedereen kan leren van de misstappen van anderen, heb ik de 20 meest voorkomende misstappen gebundeld in dit gratis E-book.
Laat hier je emailadres achter en je ontvangt het E-book automatisch in je mailbox!

Vraag hier het gratis E-book aan

 
Geef hier toestemming dat ik jouw emailadres mag gebruiken om jou het gratis E-book en overige inspirerende info toe te sturen.

PMC gratis bitloze tipsVideo training 'Geen uitstel meer'

Deze video training is voor jou als je graag bitloos wilt rijden, maar nog steeds twijfelt en het niet goed aandurft. Of als je wel bitloos in de rijbak rijdt, maar nog niet zonder bit of hackamore op buitenrit durft omdat je denkt daarmee 'controle' te hebben. En je het eigenlijk toch wel anders wilt met je paard.
Je ontvangt 4 video's met opdrachten die jou inzichten en bewustwording geven, zodat je daarmee de volgende stap kunt gaan zetten.

Vraag de video's nu aan. Na je aanmelding kun je meteen beginnen!

Meld je hier aan voor de gratis video training
 
Geef hier toestemming dat ik jouw emailadres mag gebruiken om jou de video's en overige inspirerende info toe te sturen:
    

bitloos paardrijden challengeBlogs, artikelen, inspiratie en nieuws

Ontvang je graag wekelijks een nieuw blog, artikel, inspiratie en nieuws op het gebied van bitloos paardrijden en zadels? Zodat je op de hoogte blijft van kennis, weetjes en ontwikkelingen?
Laat dan hier je emailadres achter en je ontvangt ze automatisch in je mailbox!

Vraag hier de inspiratiemails aan
 

bitloos rijden hoofdstelnaar het aanbod