Bitloos Paardrijden

Kennisbank - Online Academy - Webshop PMC

Gratis Inzichtenboekje

Inzichtenboekje

Voel jij je verantwoordelijk voor het welzijn van je paard, zet jij je paard op de eerste plaats en wil je het anders met je paard dan zoals het traditioneel nog steeds gangbaar is?
En wil je blijven leren, ontdekken en verbeteren, zodat je in diep vertrouwen en verbinding kunt groeien en bitloos rijden met je paard?
Vraag dan mijn gratis Inzichtenboekje aan!

Vraag hier mijn Inzichtenboekje aan
  
   
Geef hier toestemming dat ik jouw emailadres mag gebruiken om jou het Inzichtenboekje en overige inspirerende info toe te sturen.


PMC gratis bitloze tipsBlogs, artikelen, inspiratie en nieuws

Ontvang je graag wekelijks een nieuw blog, artikel, inspiratie en nieuws op het gebied van bitloos paardrijden en zadels? Zodat je op de hoogte blijft van kennis, weetjes en ontwikkelingen?
Laat dan hier je emailadres achter en je ontvangt ze automatisch in je mailbox!

Vraag hier de inspiratiemails aan
 

bitloos rijden hoofdstelKom je er niet goed uit?

Wil jij het - net als ik destijds - voortaan anders met je paard? Meer verbinding, een diep wederzijds vertrouwen, en samen in rust en ontspanning heerlijk kunnen genieten? Samen één zijn, zonder metaal in de mond of op de neus van je paard?
Weet je niet hoe, waar en waarmee je kunt beginnen, of je het zonder bit wel aandurft, of je paard er wel klaar voor is en of bitloos nou echt zoveel beter en vriendelijker en vooral ook veiliger is?
Neem dan contact met me op! Dan kijken we samen naar wat je graag wilt, wat daar voor nodig is en waar jij en je paard mee geholpen zullen zijn.

Ik bied je de helpende hand en denk graag met je mee tijdens een vrijblijvend 20 minuten advies call, via de telefoon/whatsapp of een online gesprek. Klik hier of op onderstaande button, of stuur een mail naar petra@bitloospaardrijden.info) als je liever via de email contact met me opneemt.

zonder bit rijden les


Laat mij je helpen!