bitloos paardrijden petra mensink PMC bitloos hoofdstel cursus les

Bitloos Paardrijden

Kennisbank - Online Academy - Webshop PMC bitloos


Ik help je op weg naar en bij het bitloos rijden

  • Wanneer je wilt beginnen met bitloos rijden
  • als het bitloos rijden niet altijd lekker gaat
  • of nog niet bitloos naar buiten durft
  • een betere ruiter wilt zijn
  • een hechte vertrouwensband wilt met je paard
  • op zoek bent naar een zacht en comfortabel hoofdstel
  • samen met je paard wilt leren en groeien, in je eigen tijd en op je eigen locatie

Dit zijn de mogelijkheden

Bitloos Paardrijden Online Academy
Als je vertrouwen wilt opbouwen, een diepere verbinding en een betere communicatie en samenwerking wilt met je paard, en het bitloos rijden wilt verbeteren en optimaliseren, dan is een online cursus een hele mooie leerweg voor jou. Vanaf het punt dat je eerst nog een duwtje in de rug nodig hebt tot en met het bitloos rijden in volledige ontspanning, rust, vertrouwen en harmonie, heb ik leerzame cursussen voor jou. Je kunt kiezen voor een losse cursus of een cursuspakket.

bitloos


PMC bitloos hoofdstellen in de webshop
Als je hebt besloten om bitloos te gaan rijden, dan wil je ook echt gaan samenwerken, ontspannen en genieten met je paard. En dan kies je voor een zacht, optimaal passend en comfortabel hoofdstel, namelijk die van de PMC bitloos lijn.

bitloos


Zorgeloos bitloos
Mijn boek Zorgeloos bitloos - zacht en subtiel paardrijden geeft je de nodige kennis, inzichten, eyeopeners en handreikingen om bitloos te gaan of blijven rijden met je paard. Het boek is als E-book te bestellen via www.zorgeloos-bitloos.nl.

bitloos


Bitloos hoofdstel advies op afstand
Wil je weten welk bitloos systeem het meest geschikt is voor jouw paard en wil je een goede keuze maken voor een bitloos hoofdstel, dan kun je gebruikmaken van het Bitloos hoofdstel advies op afstand.

bitloos


Bitloos Paardrijden Kenniscafé
Een legio aan kennis, inzichten en inspiratie op één plek. Zodat je de omgang, verzorging, relatie en het rijden met je paard kunt blijven verbeteren. Dat alles in het online Kenniscafé.

bitloos


Wat sluit bij jou en je paard aan?

Heb je vragen en kom je er niet goed uit?
Neem dan contact met me op! Dan kijken we samen naar wat je graag wilt, wat daar voor nodig is en waar jij en je paard mee geholpen zullen zijn. Ik denk graag met je mee tijdens een vrijblijvend 20 minuten advies call, via de telefoon/whatsapp of een online gesprek. Klik hier of op onderstaande button, of stuur een mail naar petra@bitloospaardrijden.info als je liever via de email contact met me opneemt.

zonder bit rijden les

Wil je beginnen met bitloos paardrijden en heb je allerlei vragen, twijfels en zorgen over de rem, het stuur en controle? En wil je graag zonder bit heerlijk ontspannen en in wederzijds vertrouwen genieten van jullie buitenritten? Maak dan een goede start met de Bitloos Paardrijden starterskit! Klik op de button en ontdek hoe jij de beste start kunt maken en jouw paard nooit meer een bit in hoeft!
bitloos