Bitloos Paardrijden

PMC bitloos hoofdstellen, kaptooms & multibridles,
cursussen, consulten & testservices

Cursussen, consulten & testservice

  • Wanneer je wilt beginnen met bitloos rijden
  • of wanneer het bitloos rijden niet altijd zo lekker gaat
  • of je durft nog niet bitloos naar buiten
  • en/of je wilt een betere ruiter worden
  • en je wilt je paard beter aanvoelen en begrijpen
  • en/of je bent op zoek naar een zacht inwerkend en comfortabel hoofdstel

Dan kan ik je helpen met onderstaande diensten en producten!

Om je op weg te helpen in je keuze,
kun je deze wegwijzer downloaden.

bitloos


Online cursus 'Mèt je paard rijden'

Mèt je paard rijden omvat alle aspecten die samen de basis vormen voor het paardrijden. Samen met je paard met de oefeningen en opdrachten aan de slag, zodat je straks vol vertrouwen en met zachte & subtiele hulpen bitloos gaat en/of blijft rijden met je paard. Mèt je paard rijden in plaats van òp je paard.
Meer info: Online cursus 'Mèt je paard rijden'.

bitloos


Leergang 'Mèt je paard rijden'

In de leergang Mèt je paard rijden wordt je tijdens de online cursus door mij in de praktijk ondersteund met privélessen. Je krijgt 3 praktijklessen waarin we samen met de oefeningen uit het cursusboek aan de slag gaan. Deze privélessen zijn op je eigen locatie.
Meer info: Leergang 'Mèt je paard rijden'.

bitloos


Instapcursus bitloos paardrijden

De instapcursus geeft je in 5 dagen een waardevolle basis en is super leerzaam voor je als je op een dieper niveau wilt kijken naar je paard, naar jezelf, naar jullie relatie en naar jullie communicatie tijdens het rijden. Het is een voorbereiding (instap), zodat je de volgende stap kunt zetten naar het bitloos paardrijden.
Meer info: Instapcursus bitloos paardrijden.

bitloos


Bitloos consult

Tijdens het consult begeleid ik jou bij je overstap naar bitloos en bij het ontdekken welk systeem het meest geschikt is voor jou en je paard. Tijdens het consult ga je rijden met de meest zachte hoofdstellen, namelijk die uit de PMC bitloos lijn.
Meer info: Bitloos consult.

bitloos


Bitloos testservice

Wanneer je meerdere bitloze systemen wilt uitproberen om te ervaren waar je paard het best en meest ontspannen op reageert, of als je wilt voelen hoe je paard met een zachte optoming loopt en beweegt, dan kun je gebruikmaken van de bitloos testservice.
Meer info: Bitloos testservices.

bitloos


Integraal consult

Een uniek consult waarin ik vanuit mijn vakgebieden zadelpasser, bitloos consulent en coach kijk naar het totaalplaatje paard-ruiter-harnachement-communicatie-omgeving als één geheel. Je staat open voor de feedback die jouw paard en ik jou geven, waardoor het een leerzame en inspirerende sessie wordt.
Meer info: Integraal consult.

bitloos


Aanschaf bitloos hoofdstel, kaptoom of multibridle

Als je hebt besloten om bitloos te gaan rijden of trainen, dan wil je je paard niet meer forceren, belemmeren, dwingen en pijn doen. Je wilt nu echt gaan samenwerken en communiceren met je paard, en dan kies je vanzelfsprekend voor een zachte, goed passende en comfortabele optoming. De optomingen uit de PMC bitloos lijn zijn dan de beste keus voor je paard.
Meer info: in de webshop.

bitloos


Zorgeloos bitloos

Het boek Zorgeloos bitloos - zacht en subtiel paardrijden geeft je veel kennis, inzichten, eyeopeners en handreikingen om bitloos te gaan of blijven rijden met je paard.
Het boek is als E-book en als gedrukt boek te bestellen via deze pagina.

bitloos


Gratis challenge

Deze challenge is voor jou als je graag bitloos wilt rijden, maar nog steeds twijfelt en het niet goed aandurft. Of als je wel bitloos in de rijbak rijdt, maar nog niet zonder bit of hackamore op buitenrit durft. En je daar nu eindelijk eens doorheen wilt. Simpelweg omdat je in het volste vertrouwen heerlijk met je paard wilt genieten en ontspannen, zonder metaal in de mond van je paard.
Meer info: Challenge 'Geen uitstel meer'.

bitloos


Coaching met eigen paard

Wanneer je bij je paard ergens tegenaan loopt en je realiseert dat je paard niet hoeft te 'veranderen', maar dat je paard jou spiegelt. Tijdens deze sessie sta je open voor wat je paard jou laat zien en vertelt. Je bent bereid om je te laten confronteren, zowel door je paard als door mij. Eerlijk, direct en liefdevol.
Meer info: Coaching met eigen paard.

bitloos


terug naar boven