Bitloos Paardrijden

PMC bitloos hoofdstellen, Online Academy,
consulten & testservices

Bitloos cursussen

bitloos zonder bit rijden paard overstap bitloos

Als je vertrouwen wilt opbouwen, een diepere verbinding wilt met je paard, en als het bitloos rijden nog niet zo gaat zoals je zou willen, en een betere ruiter èn partner wilt zijn voor je paard, in zachtheid en harmonie.

Waarom een online cursus

Als je geen behoefte hebt of niet in de gelegenheid bent om met je paard in de trailer op pad te gaan om workshops en lessen te volgen. En omdat er geen instructeurs zijn die jou zo specifiek gericht op weg helpen naar en bij het bitloos rijden als ik dat doe in mijn cursussen.
Bovendien is het ook veel prettiger om thuis met je paard aan de slag te gaan, in je eigen tijd en tempo, wanneer jou dat het beste uitkomt. Zelfstandig aan de slag met zowel theorie als praktijk, zodat je alles goed kunt samenbrengen, ervaren en integreren, en op die manier enorm kunt groeien met je paard.

Vanaf het punt dat je eerst nog een duwtje in de rug nodig hebt tot en met het bitloos rijden in volledige ontspanning, rust, vertrouwen en harmonie, heb ik de volgende online cursussen voor je.

Cursus 'Geen uitstel meer'

Deze korte cursus is voor jou als je al een tijdje loopt te wikken en te wegen en uitstelgedrag vertoont. Of als je wel bitloos in de rijbak rijdt, maar nog niet zonder bit of hackamore op buitenrit durft. En je daar nu eindelijk wel eens doorheen wilt.

Lees hier alles over de cursus 'Geen uitstel meer'.

bitloos

Instapcursus bitloos paardrijden

Als je wilt overstappen naar bitloos rijden en een laatste duwtje in de rug nodig hebt, dan is deze cursus voor jou bedoeld. De instapcursus is super leerzaam voor je als je op een dieper niveau wilt kijken naar je paard, naar jezelf, naar jullie relatie en naar jullie communicatie tijdens het rijden. Er gaat een diepere connectie ontstaan tussen jou en je paard, zodat je moeiteloos de eerste stap naar bitloos gaat zetten.

Lees hier alles over de Instapcursus bitloos paardrijden.

bitloos

Cursus 'Mèt je paard rijden'

Als je al wat verder bent en de overstap naar bitloos een volgende stap is voor jou, en je hier verder in wilt groeien en ontwikkelen, kies dan voor deze vervolgcursus.
Ook wanneer het rijden niet altijd zo lekker gaat, je paard tijdens het rijden gespannen en druk is, zich sterk maakt, de hulpen negeert of soms moeilijk te houden is, dan is dit een mooie cursus voor jou.
Mèt je paard rijden omvat alle aspecten die nodig zijn om een solide basis te leggen met je paard. Je leert beter te rijden met je zit, balans, lichaamshulpen, energie en focus, en je bouwt aan een diepe en hechte vertrouwensband met je paard. Je gaat de hulpen 'her-installeren', zodat je straks vol vertrouwen en met zachte & subtiele hulpen heerlijk ontspannen bitloos gaat en/of blijft rijden met je paard.

Lees hier alles over de cursus 'Mèt je paard rijden'.

bitloos

Cursuspakketten

Als je eerst nog een drempel over moet om bitloos te gaan rijden, dan kun er voor kiezen om te beginnen met de eerste twee cursussen (starten). Na afloop kun je beslissen wat je volgende stap zal zijn; alsnog de cursus Mèt je paard gaan volgen of een andere leerweg kiezen.
Wanneer je er al klaar voor bent om in de praktijk te leren en te groeien met je paard en meteen de diepte in te gaan, dan kun je het beste kiezen voor de Instapcursus en de cursus 'Mèt je paard rijden' (doorstromen).
En als je vanaf het begin t/m het uiteindelijk mèt je paard rijden een mooie, intensieve leerweg in wilt slaan en daarin alle aspecten wilt doorlopen met je paard, dan kun je kiezen voor het complete pakket (integraal).
Dit zijn de mogelijkheden en de tarieven.

CursuspakketBasicIntensiveVIP
   
Starten
* Geen uitstel meer + Instapcursus, geen
€ 84,00€ 124,00€ 164,00
   maar:€ 54,00€ 84,00€ 114,00
   
Doorstromen
* Instapcursus + Mèt je paard rijden
   + Online Membership t.w.v. € 67,00, geen
€ 214,00€ 274,00€ 394,00
   maar:€ 184,00€ 234,00€ 344,00
   
Integraal
* Geen uitstel meer + Instapcursus + Mèt je paard rijden
   + Online Membership t.w.v. € 67,00, geen
€ 241,00€ 321,00€ 461,00
   maar:€ 211,00€ 281,00€ 411,00
   

In de Basic versie ga je zelfstandig aan de slag, zonder Q&A meetings en zonder online coaching van mij.
In de Intensive versie krijg je wel de Q&A meetings en/of een online coaching sessie, afhankelijk van het pakket dat je kiest.
En in de VIP versie krijg je high end 1 op 1 coaching van mij, ook afhankelijk van het pakket dat je kiest.

Je kunt meteen beginnen!

cursus bitloos

Welke cursus sluit het best bij jou aan?

Wil jij het - net als ik destijds - voortaan anders met je paard? Meer verbinding, een diep wederzijds vertrouwen, en samen in rust en ontspanning heerlijk kunnen genieten? Samen één zijn, zonder metaal in de mond of op de neus van je paard?
Weet je niet hoe, waar en waarmee je kunt beginnen, of je het zonder bit wel aandurft, of je paard er wel klaar voor is en of bitloos nou echt zoveel beter en vriendelijker en vooral ook veiliger is?
Neem dan contact met me op! Dan kijken we samen naar wat je graag wilt, wat daar voor nodig is en waar jij en je paard mee geholpen zullen zijn.

Ik bied je de helpende hand en denk graag met je mee tijdens een vrijblijvend 20 minuten advies call, via de telefoon/whatsapp of een online gesprek. Klik hier of op onderstaande button, of stuur een mail naar petra@bitloospaardrijden.info) als je liever via de email contact met me opneemt.

zonder bit rijden les


terug naar boven