bitloos paardrijden pmc petra mensink zonder bit hoofdstel

Webshop Bitloos Paardrijden

PMC hoofdstellen - Online Academy - Keuze maken


Bitloos cursussen

Wanneer je de weg van bitloos bent ingeslagen, of daar graag mee wilt beginnen, dan vind je in je eigen omgeving vaak niet de juiste hulp, kennis en inspiratie. Je wilt begeleiding van een bitloos specialist, omdat je vastbesloten bent om bitloos verder te gaan en dit op de juiste manier wilt doen. Daarom zijn de online cursussen van Bitloos Paardrijden van onschatbare waarde voor jou.

De voordelen van een online cursus

  • Als je geen behoefte hebt of niet in de gelegenheid bent om met je paard in de trailer op pad te gaan om workshops en lessen te volgen. Het is veel prettiger om op je eigen vertrouwde plek te oefenen, te leren en te groeien met je paard.
  • Je krijgt een totaalpakket van alle facetten die je nodig hebt om bitloos te genieten in ontspanning en vertrouwen.
  • Je krijgt alle kennis, inzichten en tools die je van mij als bitloos specialist mag verwachten. De combinatie bitloos specialist èn ruitercoach zorgt er voor dat je niet alleen praktisch leert, maar dat je ook mentaal en emotioneel stappen gaat maken.
  • Je hoeft geen lessen af te zeggen, je hoeft niet te wachten op de volgende les en je hoeft je niet te schikken naar de agenda van een lesgever. Je bent eigen baas over de tijd en het tempo waarin je met je paard gaat oefenen, leren en groeien.
  • Zelfstandig aan de slag met zowel theorie als praktijk, zodat je alles goed kunt samenbrengen, ervaren en integreren. Tijdens jouw leerproces is jouw paard jouw grootste spiegel en mentor. Omdat er geen lesgever bij staat die jou afleidt van jouw verbinding met je paard, kun je niet anders dan je volledig afstemmen op je paard en daarmee ook op jezelf en jouw - vaak onbewuste - hulpen. En juist dat is zo belangrijk om als een hecht team te groeien en samen te werken.
  • Wanneer je merkt dat stagneert of terug valt, dan is er maar één mailtje of telefoontje voor nodig om van mij weer een duwtje in de juiste richting te krijgen. Dit mag je zo vaak doen als je wilt, op de achtergrond ben ik er altijd voor jou.
  • Als je het prettig vindt om tijdens het rijden feedback te krijgen, dan kun je altijd filmpjes in de groep plaatsen of naar me mailen. Je staat er nooit alleen voor.
  • En hoewel het bijzaak is, misschien toch goed om te weten: uiteindelijk ben je met een online cursus voordeliger uit dan wanneer je allerlei losse lessen zou nemen in alle aspecten die je nodig hebt om zorgeloos bitloos te genieten.

Naar de cursussen

bitloos