bitloos paardrijden pmc petra mensink zonder bit hoofdstel

Webshop Bitloos Paardrijden

PMC bitloos - Online Academy - testservices - pasconsulten


Bitloos cursussen

  • Als je vertrouwen wilt opbouwen,
  • in rust en ontspanning bitloos wilt rijden
  • en een betere ruiter èn partner wilt zijn voor je paard
  • zodat jullie samen heerlijk kunnen genieten, zonder ijzer in de mond van je paard.

Waarom een online cursus

Als je geen behoefte hebt of niet in de gelegenheid bent om met je paard in de trailer op pad te gaan om workshops en lessen te volgen. En omdat er geen instructeurs zijn die jou zo specifiek gericht op weg helpen naar en bij het bitloos rijden als ik dat doe in mijn cursussen.
Bovendien is het ook veel prettiger om thuis met je paard aan de slag te gaan, in je eigen tijd en tempo, wanneer jou dat het beste uitkomt. Zelfstandig aan de slag met zowel theorie als praktijk, zodat je alles goed kunt samenbrengen, ervaren en integreren, en op die manier enorm kunt groeien met je paard.

Vanaf het punt dat je eerst nog een duwtje in de rug nodig hebt tot en met het bitloos rijden in volledige ontspanning, rust en vertrouwen, heb ik de volgende online cursussen voor jou.

1. Cursus 'Geen uitstel meer'

Deze korte cursus is voor jou als je al een tijdje loopt te wikken en te wegen en uitstelgedrag vertoont. Of als je wel bitloos in de rijbak rijdt, maar nog niet zonder bit of hackamore op buitenrit durft. En je daar nu eindelijk wel eens doorheen wilt.
Lees hier alles over de cursus 'Geen uitstel meer'.

bitloos

2. Instapcursus bitloos paardrijden

Als je wilt overstappen naar bitloos rijden en een laatste duwtje in de rug nodig hebt, dan is deze cursus voor jou bedoeld. Er ontstaat een diepere connectie tussen jou en je paard, zodat je de overstap vol vertrouwen en op een heel natuurlijke manier gaat maken.
Lees hier alles over de Instapcursus bitloos paardrijden.

bitloos

3. Cursus 'Mèt je paard rijden'

Als je al wat verder bent en je verder in wilt groeien in de relatie met je paard, kies dan voor deze uitgebreide cursus. Ook wanneer het rijden niet altijd zo lekker gaat, je paard tijdens het rijden gespannen en druk is, zich sterk maakt, de hulpen negeert of soms moeilijk te houden is, dan is dit een mooie cursus voor jou.
Mèt je paard rijden omvat alle aspecten die nodig zijn om een solide basis te leggen met je paard, zodat je vol vertrouwen en met zachte & subtiele hulpen heerlijk ontspannen bitloos gaat en blijft rijden met je paard.
Lees hier alles over de cursus 'Mèt je paard rijden'.

bitloos

Je kunt meteen beginnen!

Welke cursus sluit het best bij jou aan?

Heb je vragen en kom je er niet goed uit?
Neem dan contact met me op! Dan kijken we samen naar wat je graag wilt, wat daar voor nodig is en waar jij en je paard mee geholpen zullen zijn. Ik denk graag met je mee tijdens een vrijblijvend 20 minuten advies call, via de telefoon/whatsapp of een online gesprek. Klik hier of op onderstaande button, of stuur een mail naar petra@bitloospaardrijden.info als je liever via de email contact met me opneemt.

zonder bit rijden les